Addict City Store

Addict, Swim, Bike, Run Store, deskundige en passionele ondersteuning van de eerste meters tot het hele parcours …
Een gezegde in zowel het lopen, zwemmen of fietsen is dat “ de moeilijkste meters die van de zetel tot de voordeur zijn “ en vaak klopt dat ook.
Maar nog belangrijker vooraleer je begint, is de juiste ondersteuning te vinden. Wat bijvoorbeeld loopschoenen betreft is dat nogal letterlijk te nemen.
Wanneer we met de gedreven Bernard praten in de hippe Kammenstraat ( de andere vestiging is op de Prins Boudewijnlaan) zie dat in deze warme zaak zowel de (pre)start to runner als de getrainde triatleet binnenwandelt.
En dat is ook de missie van Addict Store, dat zowel de beginnende loper, fietser en zwemmer als de meer getrainde hier het juiste materiaal en de gepaste omkadering vinden.
Zoals de illustere Johan Cruijff zei “ elk nadeel heb zen voordeel “ blijkt volgens Bernard duidelijk dat door de twee lockdowns meer mensen zijn beginnen lopen en fietsen.
Sinds 2015 is Patrick Van Abbeney de enige zaakvoerder en in 2017 concentreerde hij de activiteiten op de Prins Boudewijnlaan en de iconische Kammenstraat, waar ook de talrijke passanten een belangrijk doelpubliek zijn.
Belangrijk is dat zowel de loper, fietser als zwemmer voor hun discipline op zich terecht kunnen voor ondersteuning, materiaal en voeding.
Wel merkt Bernard op dat 1/4,1/2 of zelfs
een volledige triatlon zowat de nieuwe “ ten Miles “ geworden zijn.
Ook Yoga voegde Addict ondertussen aan het assortiment toe.
Voor al die disciplines vind je bij Addict deskundige begeleiding ( de medewerkers hebben diploma LO, zijn triatleet of waren zwemmers bij Brabo …) en de juiste sportoutfit. Zoals Bernard het mooi verwoordt “ je krijgt uitleg vanuit de eigen beleving “ ….
Voor loopschoenen zorgt een minutieuze video-analyse op de loopband voor het juiste profiel en de gepaste “ ondersteuning “ zodat vervelende pijntjes of aanslepende blessures achterwege blijven.
Wat kleding betreft, vindt je bij Addict een modieus en functioneel gamma waarbij bovendien lokale productie en duurzaamheid een belangrijk criterium is.
Zo bieden ze de merken Recto Verso en “ pure by luce “ aan.
Deze laatste lijn van Loes Van de Kerckhove gebruikt gerecycleerde kledij en maakt ondermeer shorts van uit de oceaan gerecycleerd plastic.
Ook voor alle “ devices” die u prestaties monitoren kan u natuurlijk bij Addict terecht van hartslagmeters, GPS tot oortjes.
De weinig sportminnnende kritiek van sommigen dat oortjes onveilig zijn, is Addict al voor want ze bieden de nieuwste device aan waar je wel muziek hoort maar je oren vrij blijven.
Ook op gebied van sportvoeding wordt je professioneel geassisteerd en is er een rijk aanbod voorzien, zowel koolhydraten, electrolyten, eiwitten als het nodige voor een goede recuperatie.
Addict heeft ( buiten de lockdown) ook een loopgroep “ de Breakfast Runners “ waar je elke zaterdag om 10 uur vrij bij kan aansluiten en je met andere lopers in functie van je tempo het parcours kan afwerken.
Bij aankomst wacht dan een hapje en een drankje.
Mooi aanbod voor toeristen ( zo gauw ze opnieuw kunnen komen ) die de Stad sportief willen verkennen trouwens.
U merkt dat Addict een meer gepaste zaak is om uw lopen, fietsen of zwemmen ( of een combinatie ) te ondersteunen zowel als prille beginner als als marathonloper onder de drie uur.
De mooiste illustratie van de missie van Addict is het antwoord van Bernard op de vraag wat hem en zijn collega’s in hun job voldoening geeft :
“ dat we al zoveel Antwerpenaren aan hun sportieve doelen geholpen hebben ! “
Website: www.addictstore.com
Facebook: www.facebook.com
Instagram: www.instagram.com
message