Home / Asimas

Asimas

ASIMAS 妙手堂

Gelukkig mogen de massagesalons weer open na de Quarantaine van Covid19! Want deze stressvolle periodes deden onze spieren verstijven en lichaam kwellen.
Asimas is een massagesalon uit de duizenden met een grote verscheidenheid aan massages. Daarom dat deze massagesalon ook zo geliefd is bij de vele al dan niet befaamde Antwerpenaren.
Eigenaresse Yi Chen neemt ons mee naar haar Oosterse wereld in onze eigen stad en maakt hiermee reizen overbodig.
Yi creëert samen met haar man Dr. Zhong een harmonieuze dans door hun drie zaken, gelegen in de Quellinstraat met elkaar te verbinden: Health Care – Tian Xin Zen Tea en Asimas. Deze triangel van rusthonken, leidt u naar een perfecte balans tussen lichaam en geest, waarbij de innerlijke gezondheid voorop wordt gesteld.
Asimas biedt u een 9-tal massages aan van een sportmassage tot een Chi Nei Tsang of CNT massage, dit is een oude vorm van ontgiftende, activerende buikmassage. Het is een mix van Taoistische massage-therapie en Medische Qigong technieken.
Mocht u er echt een ontspannend dagje van willen maken met een vriend of vriendin om uw banden na de lockdown opnieuw aan te vijzen met elkaar, dan kunt u na de massage op een hele bijzondere wijze een theeceremonie bijwonen. Hierbij ondervindt u een lichte explosie in de mond van smaken en geuren die de tong naar een goed gesprek voeren.
De aanwezige diversiteit aan culturen binnen Antwerpen, maakt de stad zo uniek dat we als Antwerpenaren bevoorrecht zijn om in één stad de hele wereld te mogen proeven.
www.asimas.be
Quellinstraat 36, 2018 Antwerpen – afspraak maken op : 0485 96 28 28 / Yi Chen.
message