Home / Beats of Golf

Beats of Golf

Beats of Golf

Twee vrienden die zich vinden in eenzelfde doel: het democratiseren van de golfsport!
Christophe en Luk, de founders van Beats of Golf hebben elkaar leren kennen bij Decathlon. Deze grote internationale sportretailer heeft een duidelijke missie: Sport toegankelijk maken voor iedereen!
“Na al die jaren bij Decathlon zijn wij overtuigd van het principe dat álle sporten toegankelijk zouden moeten zijn voor iedereen. Jammer genoeg is dit nog niet voor elke sport het geval.” aldus Christophe.
Christophe merkte al snel als commercieel directeur van de golfsport bij Decathlon dat het aantal golfers in België beperkt was en ook bleef. “Golf wordt in België jammer genoeg nog te vaak als een elitaire sport aanzien. Ook al werden er de afgelopen jaren tal van initiatieven genomen, toch vinden de meeste Belgen hectischerhet niet evident om zomaar een golfclub binnen te stappen” aldus Luk. Laat dit dan ook de bestaansreden van Beats of Golf zijn.
In een wereld die steeds vluchtiger en meer hectisch wordt, staat het optimaliseren van vrije tijd centraal. Het creëren van unieke belevenissen wint meer en meer aan belang. Wij willen de beleving van de golfsport heruitvinden. Golf mag best wat hipper en trendy worden voor het grote publiek.
Beats of Golf is een totaalconcept dat ervoor zorgt dat de beleving verder gaat dan puur het sportieve. Niet enkel de sporter staat centraal maar ook zijn entourage. Na de sport kwam vroeger de ontspanning, wij willen beiden combineren!
“Golf moet een sport worden die voor jong en oud toegankelijk is in elk opzicht (prijs, materiaal, kledij, locatie, tijd …). Wie zin heeft om de sport te ontdekken, kan bij ons zonder enige drempel zijn eerste balletje komen slaan”. Wil je beter worden in golf? Dan staan onze coaches voor je klaar en geeft onze golfsimulator je de nodige data om snel progressie te boeken!
Beats of Golf heeft vandaag drie business activiteiten:
– Golfshop waar je alles vindt om thuis of op kantoor te golfen
– Mobiele driving range: voor een unieke golfervaring op je evenement
– Indoor Golf
Indoor golflocatie met bar, lounge, vergaderzalen, yogaruimte en praktijkruimte voor kinesitherapie, osteopathie en coaching.
Beats of Golf is de ideale locatie om op een zeer toegankelijke manier een balletje te slaan voor de fun, te starten met golf of om je golfprestaties sterk te verbeteren. Dankzij de golf coaches en de data van de golfsimulator boek je snel progressie! Je kan kiezen uit 150 000 golfterreinen wereldwijd. Voor je het weet sta jij te putten op Pebble Beach!
Deze ruime locatie is ook ideaal voor teambuildings, events en meetings. Laat je inspireren door deze unieke omgeving en beleef een unieke ervaring.
Locatie: Noorderlaan 53, 2030 Antwerpen (Ingang op parking +1 van Decathlon, naast Kinepolis)
Telefoon (GSM): 0485398873
Website: www.beatsofgolf.com
E-mail: info@beatsofgolf.com
message