Biochi

Een warm kopje thee van Biochi schenkt de warmte in huis!
Biochi (een samengestelde naam uit: Biologisch en China), schenkt u daarbovenop nog een warm hart en een gezellige babbel met Jef Janssen. Een gepassioneerde theeliefhebber, ontstaan door China te doorkruisen.
Ondertussen kan hij u alles vertellen over de theesoorten die hij aanbiedt in onze koekenstad, waar u zich waant op Chinese bodem.
Zijn aangeboden assortiment van diverse theesoorten zijn afkomstig van de meest gezonde gronden uit China waar de natuur op haar best is. Er mogen dan ook geen andere mensen de theegronden betreden buiten de theeplukkers zelf die de eerlijke handel in ons kopje doen belanden.
Bij Biochi doet de mogelijkheid zich voor om de thee ter plekke in de Lange Koepoortstraat te drinken of te kopen in het winkelgedeelte.
Jef laat zien hoe u de traditionele wijze van thee schenken uit China kunt opdienen in eigen huiskamer. Hij biedt daarvoor prachtig Chinees theeservies te koop aan, hetgeen een lust is voor het oog en een waar genot om uit te drinken.
De originele theepotjes en kopjes vervaardigd uit Chinese klei, zorgen voor een ervaring van rust en daarmee kom je helemaal tot bezinnen.
Dé specialiteit is de Jasmijn thee ontwikkeld door een Chinese Master, maar ook de andere theesoorten zoals; Da Hong Pao Originele en Yunnan Mao Feng zijn onversmaadbaar.
Jef noemt het een “ uit de hand gelopen hobby” maar is duidelijk hartstochtelijk met zijn vak bezig.
Vandaag runt hij naast zijn theewinkel, samen met zijn Chinese echtgenote, een authentiek Chinees restaurant in de Haarstraat ( B. Dalian) dat binnenkort ook naar de Lange Koepoortstraat verhuist.
Zuivere Chinese keuken zonder toevoegsels en smaakmakers.
Wij kijken bijzonder naar THE WAY OF TEA uit!
De thee is ook online te bestellen.
website : www.thewayoftea.be
Facebook: www.facebook.com
Instagram : www.instagram.com
message