Cross Roast

Het perfecte team van gezellig samenwerken, vindt u bij Cross Roast.
Het zijn mensen met smaak en oog voor kwaliteit van eerlijke origine. Zij brengen u in contact met de producten die rechtstreeks van de koffieboeren afkomstig zijn.
Als zeer hecht team, doorkruisen zij de wereld, maar komen altijd weer terug met heerlijke verse koffiebonen, thee en cacao naar hun vertrouwde diamantstad die tevens voor kwaliteit staat. Een verrijking voor onze stad, mag gezegd worden.
U proeft de pure smaak van de koffieplantages van de Satemwa in het zuiden van Malawi en de Colombiaanse El Para, maar nog zoveel meer! Uren kunt u dwalen op hun website, waarin zij hun avontuurlijke verhalen met u delen op: https://www.crossroast.be/verhalen
Door de jaren heen, hebben zij heel hard gewerkt om een aanbod van jewelste aan te bieden, waar je letterlijk van achterover valt. Het is ondenkbaar dat uw smaak naar koffie hier niet tussen zou zitten. Het aanbod is gigantisch! De Cross Roast winkel, verkoopt buiten hun rijke smaak van aanbod,gebrande koffiebonen, ook alle toebehorende koffie- en theeproducten.
Er is geen reden meer om uw buurvrouw niet uit te nodigen op een heerlijke kop koffie met een gezellige babbel, maar ook voor een heerlijke thee of chocolademelk van pure cacao als u uw buurvrouw hier meer mee kunt plezieren. Vergeet er vooral niet een Antwerps handje bij te serveren of het Roos chocolaatje van Elisa Pralines op de Grote Markt 2 die ook voor puur gaan.
Liever een koffie uithalen? Dat kan perfect bij Cross Roast / espressobar en onine aankopen op : www.crossroast.be
Zij verkopen ook het exclusieve Rooshandje, die u cadeau kunt geven als u op de koffie gaat šŸ™‚
Website : www.crossroast.be
Facebook : www.facebook.com
Instagram : www.instagram.com
message