De Bomma, eerlijke Vlaamse keuken

Sharon Devis en Ronny De Backer baten al enige tijd het lekkere en authentieke Antwerpse restaurant, “ de Bomma”, uit op de Suikerrui en gezien het succes nu ook op het Willem Ogiersplein.
Binnenkort met terras met zicht op het Steen !
Bouwend op de ervaring van “ de Kip “ op de Oude Koornmarkt, bieden ze nu verder de echte Vlaamse keuken aan: zelfgemaakte garnaal – en kaaskroketten, handgesneden frieten en stoverijen die uren lekker staan te sudderen ….
Ze gebruiken vooral verse, lokale producten zoals ondermeer witloof, pastinaak, mierikwortel, asperges …..
Als dessert mag je de zelfgemaakte rijstpap niet missen !
De sfeer is zo puur nostalgisch dat je je echt in de keuken van je Bomma voelt.
Je mag bij hen trouwens een foto van Uw geliefde Bomma hangen zodat je lekker nostalgisch eten kan combineren met zicht op Uw Bomma !