Home / Den Artist

Den Artist

 

 

Den Artist

De Leopold de Waelplaats…
Op de hoek van de Museumstraat en de Leopold de Waelplaats, bevindt zich Brasserie Den Artist, een populaire brasserie waar het altijd prettig aanschuiven is. Waar reclamejongens, horecatijgers, blitse vrouwen, artiesten, studenten, BV’s en ook buurtbewoners verpozing komen zoeken bij een etentje of een drankje.
’s Morgens kan je kiezen uit één van de drie smakelijke ontbijtversies. Brasserie Den Artist is gekend voor zijn typisch Belgische gerechten. Vispannetje op Oostendse wijze, Stoemp met worst, Vlaamse karbonades met mosterd, Balletjes in tomatensaus en Vol-au-vent spannen hier in royale porties de kroon. Seizoensgebonden suggesties veranderen hier tweewekelijks.
Joël Gemeiner, marathonloper, bokser en triatleet, chef Donald en het volledige team, verwelkomen al veertien jaar een heel trouw publiek.
En dat houdt echt wel van die Parijse brasseriesfeer. Of je nu binnen tussen de vele spiegels, houtwerk en vergeelde foto’s zit of op het terras in een van de luie zeteltjes, steeds heb je een heerlijk uitzicht op het komen en gaan op het hippe plein met zicht op het Museum van Schone Kunsten Antwerpen.
message