Home / Gå Nord

Gå Nord

Gå Nord

In Gå Nord hebben wij ons laten inspireren door de oosterse wabi-sabi filosofie en esthetiek: ‘eenvoud’ is het sleutelwoord. Deze filosofie – simpel natuurlijk en eerlijk – klinkt steeds door in alles wat we doen. We kiezen resoluut voor pure smaken lokale seizoensgebonden bio-producten en eigen bereide producten. Ontdek op ongedwongen manier het genot van het delen. Onze chefs stellen mooie kleine bordjes (SMÅRETTER) voor u samen die u in gezelschap kunt delen. Laat de chef voor u kiezen of stel zelf u menu samen.

Bar Noord

Ontspannende muziek, frisse cocktails, overheerlijke houtoven pizza’s, salades en burgers op het terras en dit met uitzicht op park, beter kan de zomer in Antwerpen niet zijn. Dit is Bar NOORD, de zomerbar in park Antwerpen Spoor Noord, den Dam.
Het is nog even wachten tot we weer samen buiten mogen. Niet getreurd, Bar NOORD en Gå Nord slaan de handen in elkaar om ook dezer dagen een fijngesneden portie zon op uw bord te brengen. Bekijk de volledige take away menu op www.barnoord.be en op www.ganord.be en op de respectievelijke Facebook en Instagram pagina’s.
Bestellen kan telefonisch via het nummer 0478 43 88 32. Thuislevering is ook mogelijk!
Nog even volhouden mensen. Zo kunnen we samen nog van een lange mooie zomer genieten!
message