Home / Hamida Sayedi

Hamida Sayedi

Hamida Sayedi, Wedding planner en Ambassadrice van Rose d’Anvers

” when love meets Jewellery “
De charmante Hamida is afkomstig van Amsterdam maar woont sinds een jaar in Antwerpen en heeft een grote liefde voor onze diamantstad.
Hamida heeft vooral gewerkt in de luxe-sector in ondermeer juwelen, diamant, mode en cosmetica. Grote merken als Ted Baker, Dolce & Gabbana, Gucci, Chanel, Narcisso Rodriquez, Jean Paul Gautier, Estee Lauder, Sisley Lancôme, zijn haar zeker niet onbekend en heeft zij met glans kunnen vertegenwoordigen door het verhaal dat achter ieder groot merk schuilt in geur en kleur te vertellen. Het maakt haar dé verhalenverteller over gekende wereldmerken en uniek als persoon.
Zij is al enkele jaren Ambassadrice van Rose d’Anvers, symbool van Antwerpen, liefde, vrede en dankbaarheid. Zij reisde naar Dubai, Hong Kong, Londen, Praag, Zwitserland en India met de Antwerpse Roos en bracht dit tot een groot succes.
Met de Rose d’Anvers als thema gaat Hamida met haar jarenlange ervaring nu ook honderd percent op maat ” wedding planning ” aanbieden. Met bijvoorbeeld bijzondere koetsen en bloemstukken, die achteraf nog jaren als decoratie in uw huiskamer kunnen dienen, ter herinnering aan uw bruiloft.
Op basis van de voorkeuren van het paar zoekt Hamida unieke locaties uit.
Het huwelijk moet een onvergetelijke ervaring zijn in ” the. city of diamonds”.
De Rosé d’Anvers is bekleedt met “Rose Cut ” diamantjes en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het bruidsboeket en decoratie op de tafels als symbool van liefde en verbondenheid.
De geconserveerde rozen blijven een viertal jaren goed waarna van de diamantjes een mooi juweel kan worden gemaakt, een unieke herinnering aan de mooiste dag in het leven van een koppel.
Voor een huwelijk in een unieke Roos-diamant beleving ( symbolen van Antwerpen ) is Hamida ten zeerste aanbevolen en schenkt u een dag “once in a lifetime”.
En als kers op de taart als u opzoek bent naar een echt koninklijk juweel voor uw prins of prinses voor uw trouwdag, kunt u binnenkort de Antwerpse schatkamer in Rose d’Anvers bezoeken, waarbij Hamida u met al haar enthousiasme uitleg geeft over de juwelen die deze schatkamer aanbiedt. ( Vanaf 15 augustus 2020)
message