Jada Events

JADA Events, “ gesmaakte evenementen op maat van uw bedrijf ”!
Jan De Wieuw en Danny Kayser startten “ JADA events “ na de meer dan geslaagde organisatie van de “ EuroGames “ in 2007.
Na dit succes hadden ze de smaak te pakken en richten zich op “ op maat gemaakte evenementen voor bedrijven “.
Ondertussen stapte ook dochter Nathalie Kayser in de zaak.
JADA events organiseert klantgericht en “ kort op de bal “ bedrijfsevenementen zoals personeelsfeesten, team-buildings, meetcentives , jubilea , product-voorstellingen, openingen t/m incentives in het buitenland.
In hun missie en organisatie staan authenticiteit, een perfecte uitvoering en na-zorg centraal.
JADA events onderneemt creatieve initiatieven zoals de “ klop klop Piet “ – die op 6 december bij u thuis passeert met Sint en Piet verrassende ontbijt-boxen.
JADA events organiseert immers ook verfijnde evenementen voor particulieren.
Zij hebben het exclusief Belgisch recht op de 3 schepen van de Nederlandse eventschepen “ Grace Kelly “ , “ Blue Rhapsody “ en “ Jules Verne “ onder de naam “ Battoo “.
Hierop organiseerden zij met succes als pop up restaurant “ dineren met beleving “ samen met Olivier de Vinck van sterren-restaurant Kommilfoo met een vaartocht door de Haven.
Ook bij de “ Handelsbeurs Unplugged “ formule verzorgden zij meer dan 750 gasten met een 4-gangen-menu” van Fiera begeleid door een uniek akoestisch concert van Ozark Henry.
Er staan ook bijzondere initiatieven met de Van Gogh Immesive Experience Expo op hun kaart en in samenwerking met de Zoo een “ Alice in Wonderland – belevingsdiner.
Het team van JADA events bestaat ondertussen uit zes mensen en er wordt ook succesvol samengewerkt met stagiairs van de Hogescholen van Antwerpen.
Zo kan JADA events garant staan voor een fijne beleving , een perfecte uitvoering , authenticiteit en een perfecte na-zorg !
U vindt JADA events op Facebook, LinkedIn, Instagram en op de website.
Website: www.jada-events.be
Facebook: www.facebook.com
Instagram: www.instagram.com
message