Home / Katsign

Katsign

Kat shop by Kat sign, “belevingswinkel voor uw kat en uzelf!”

Meow or never!
Wanneer je de Lange Koepoortstraat 54 binnenwandelt, straalt alles kat uit ….
Bij poezen specialist Katty Plevoets kan je terecht voor gespecialiseerde en gezonde voeding en leuke speeltjes voor uw poes en ook een rijk en creatief assortiment aan hebbedingen voor katten-liefhebbers van mokken tot juwelen, textiel en poezen-beelden die allemaal van de hand van Katty komen.
Katty is bovendien een gelauwerde fotografe, niet toevallig gespecialiseerd in fotografie van poezen.
In 2011 begint ze met Katsign, gespecialiseerd in foto’s van katten en begint gepassioneerd cursussen te volgen over kattengedrag, als fotograaf moet je immers de gevoelens en het gedrag van een poes kunnen lezen om op de juiste momenten de juiste foto te nemen.
Vandaar dat ze in de Lange Koepoortstraat ook workshops aanbiedt over  “katten gedrag” met als thema  “hoe merk ik aan de snorharen, de ogen, de staart en dergelijke hoe uw kat zich voelt”.
Katty heeft lang creatieve ontwerpen gemaakt van katten – objecten en hiermee op marktjes gestaan, met veel succes.
In 2012 krijgt Katty voor haar vaste job haar opzeg waardoor ze nog meer tijd heeft om zich te verdiepen in de katten-wereld.
En in 2014 krijgt ze het aanbod om poezen zo aantrekkelijk mogelijk te fotograferen in het opvangcentrum Waasland zodat ze zo snel mogelijk een ( goed ) baasje vinden.
Een opvangkat heeft vaak slechte ervaringen dus je moet je echt kunnen inleven in het dier en het zo diep mogelijk doorgronden om het juist te portretteren.
Dankzij haar opleidingen in katten – gedrag, slaagt Katty hierin met veel succes.
Ondertussen ontwerpt ze verder een creatief assortiment voor de katten-liefhebber , te koop op markten.
In 2018 neemt ze deel, als lid van een professionele fotografie-vereniging aan een wedstrijd van de “Federation of European Photographers”.
Ze stuurt zes beelden in en ontvangt als eerste de titel van “eerste erkende Europese katten fotograaf ” !
Voor de nationale media is dat natuurlijk groot nieuws en Katty is helemaal gelanceerd.
Ondertussen krijgt ze veel boekingen, staat met haar creaties op de Kerstmarkt, verzamelt enorm veel volgers op Facebook maar de nood aan een fysieke locatie begint te kriebelen.
Zoals Johan Cruijf zei “elk nadeel heb zijn voordeel” was de lockdown en bijgevolg de stop van marktjes en evenementen de definitieve stap naar een definitieve vaste stek.
Ze kiest bewust voor de Lange Koepoortstraat ( pas heraangelegd dus lang geen werken ), veel passage tussen omgeving Groenplaats – Grote Markt en Paardenmarkt , studenten buurt en Eilandje en bovendien met een rijk en divers aan kleine, creatieve ondernemers met een uniek aanbod ( Katty heeft haar huiswerk gemaakt en ook met veel handelaars van de straat gesproken).
De Lange Koepoortstraat zal zich inderdaad verder ontwikkelen als een gezellige , kleinschalige, creatieve winkel- wandel as.
In ieder geval bent u als katten-liefhebber bij Katshop volledig op uw plaats.
Voor uw geliefde kat en uzelf !
Voor gezonde voeding, workshops, speeltjes, zowat alles voor uw poes wat bovendien ook mooi past in uw interieur!
Je kan ook altijd binnenspringen of bellen voor persoonlijk advies over uw geliefde kat.
Niet toevallig heeft Katty dan ook op korte termijn als een enthousiast vast publiek uit de buurt ontwikkeld!
Bent u een poezen-liefhebber, één adres, Katshop, Lange Koepoortstraat 54!
message