Home / LaunchRoom

LaunchRoom

LaunchRoom – Lynda Cox

Verre reizen, internationale contacten, producten uit het buitenland het leek allemaal zo vanzelfsprekend geworden. In een soort van toverdoos dat vliegtuig heet, werden we voor 50 euro gekatapulteerd naar een nieuwe bestemming. Daar waar we onze bezigheden verder konden voortzetten in een andere taal.
Totdat de Covid19 een halt toeriep en ons opsloot in onze eigen huiskamers.
Vele onder ons zullen na de lockdown beseffen hoe belangrijk onze individuele omgeving is geworden. De huiskamer, de buren die we leerden kennen door het applaus voor de zorgsector en de winkels in de straat nemen ineens een prominente rol in ons leven.
Lynda Cox besefte dit al veel eerder en vertaalt haar filosofie in decoratie & interieur. Alles begint vanuit het eigen individu en zelf gecreëerd decor. Het zijn niet de witte stranden die ons platleggen om rust te vinden vanuit ons hectisch leven, maar de omtrek die wij zelf inrichten binnenshuis. Zo laat Lynda de mensen voelen wat nodig is om het kleine te appreciëren en toont dit door ons mee te nemen in haar eigen kleine paradijs de LaunchRoom in de Lange Koepoortstraat 16.
Charlie haar engelbewaarder en hond zit in een zwart vacht met een lief karakter aan de deuropening van Lynda’s winkel en geeft ons het eerste warme signaal dat we van haar concept mogen verwachten.
Eenmaal binnen in de LaunchRoom vinden we de prachtige objecten afkomstig van lokale ontwerpers. De decoratieve voorwerpen, zijn voornamelijk vervaardigd uit duurzame- en recyclage materialen. Opmerkelijk hoe bijvoorbeeld textiel een nieuw leven krijgt in een wel heel bijzondere lampenkap of zitkussen. Alles dat Lynda aanbiedt krijgt een nieuwe dimensie.
“Less is more” en in plaats van hoog kwantitatieve artikelen aan te kopen, laat Lynda zien welke inspanningen er nodig zijn om zelf van eigen hand kwalitatieve producten te kunnen vervaardigen. Dit doet zij door workshops te geven met haar eigen verzameling van duurzame materialen of mogen de hobbyisten hun eigen spulletjes van thuis uit meebrengen om er een nieuw leven in te blazen.
Ook helpt Lynda bij het herinrichten van huidige leefruimtes om ons een nieuwe kijk te geven op het bestaande. Hierbij gooit zij niet de oude spullen weg om ruimte vrij te maken voor nieuwe, maar herschikt zij de spullen die wij zelf ooit met liefde hebben aangekocht of wikkelt zij deze in een nieuw jasje.
Ook als u uw huis wenst te verkopen, kan Lynda haar “magic box” tevoorschijn halen om het huis een meerwaarde te geven voor een betere verkoop.
Lynda laat ons opnieuw de wereld zien met open ogen en een verwonderende blik.
Ontdek zelf de betoverende wereld van Lynda Cox.
www.launchroom.be/ Email: lynda@launchroom.be
Lynda Cox
Tel: +32-(0) 497-929453
message