Home / Linker Oever Marathon

Linker Oever Marathon

Linker Oevert Marathon
Kid Van Thienen

Wie kent hem niet? Zeg je Kid dan weet je over wie we het hebben, je mag hem ondertussen wel de lopende legende van Antwerpen noemen.
De meesten onder ons, zullen hem associëren met Kids Rythm & Blues Kaffee waar hij dagelijks vertoefde en ingetogen kon genieten van de mensen rondom hem.
25 jaar lang heeft Kid Van Thienen met succes zijn gasten weten om te dopen tot zijn stamgasten en hen kunnen entertainen met gezelligheid en muziek tot in de diepe uurtjes van de nacht….
Ondertussen heeft Kid in schoonheid afscheid genomen van zijn voormalige droom, want zijn tweede passie speelt al een tijdje een belangrijke rol in zijn leven met de Linker Oevert Marathon & Nieuwjaarsrun. Ondertussen heeft Kid zelf al 52 internationale marathons gelopen en neemt hij zijn medelopers enthousiast met zich mee. Via zijn evenementen bureau Kid Van Thienen Sport & Music, kun je boeken om mee te hardlopen op de mooiste plekken in de wereld.
Kid werkt daarom samen met BCD sports / travel Marathonreizen.
Maar wat brengt ons uiteindelijk naar de mooiste plek van de wereld als die plek letterlijk voor onze voeten ligt? Dat besef kwam na de Covid19.
Daarom organiseert Kid zijn 7e editie Linker Oevert Marathon – Half Marathon – 10k & 4,2k-
Kids Runs op zondag 18 oktober 2020.
Mooier kan het niet zijn voor de runners onder ons; een duurzame natuurloop langs de Antwerpse skyline en de Schelde, wat mogen we nog meer verwachten?
Wel……
1000 nummers kunnen al worden aangevraagd en worden persoonlijk door Kid & collega’s afgegeven als een “personal approach” om elkaar voorafgaand beter te leren kennen op het sociale vlak. Geen nummertje in de rij zoals we zeggen.
Wees er snel bij, want de nummers vliegen de deur uit, want lopen is vrijheid en dat is wat we willen na de Lockdown.
U kunt contact opnemen met Kid Van Thienen op het nummer : 0477 853 822 oftewel: KVTH@telenet.be
Inschrijvingen gaat ook via de website : www.linkeroevertmarathon.com
message