L’Isola Di Gio

L’Isola Di Gio, Italiaanse culinaire passie op het Eilandje
Dit Italiaans, Sardijnse, culinair pareltje werd geopend in december 1994.
Gevestigd in de Bordeauxstraat vlakbij de Napoleonkaai.
Het Eilandje had toen een charmant historisch karakter maar was ruw en verlaten en zeker niet de trendy buurt van vandaag.
Toch dierven Chef Giorgio en zijn echtgenote, de charmante Wanda, het aan om hier een authentiek Italiaans restaurant op te starten.
En het was van in het begin een voltreffer.
De maritieme wereld vond al snel zijn weg naar de eerlijke en passievolle persoonlijk bereide gerechten van Chef Giorgio.
En de vriendelijke bediening van Wanda deed de rest.
Uitdaging was vooral om s’middags op tijd te zijn om een tafeltje te hebben.
Vandaag is L’Isola Di Gio een gevestigde waarde en een begrip op het Eilandje en in Antwerpen.
Chef-kok Giorgio tovert nog altijd zelf met zijn truffel producten, Italiaanse kaviaar en overheerlijke verse pasta, vis – en vleesgerechten.