Home / PurrFect Design

PurrFect Design

Nu het leven een toch wat nieuwe dimensie heeft gekregen door de Covid -19, vertoeven we ons vaker in eigen huiskamer waardoor onze viervoeters langer kunnen genieten van ons gezelschap.

Onze huisdieren geven ons liefde, warmte en gezelligheid en daarvoor zijn we bereid om die schattige beestjes meer comfort te bieden.
Daarom biedt PurrFect Design, is al meer dan 9 jaar een vaste waarde voor Antwerpen en namens onze huisdieren danken we zaakvoerder Karin Weuts.
Karin is sinds 2009 gedragstherapeut voor katten en staat zij paraat om vragen over katten gedrag toe te lichten.
Wat betreft honden heeft ze ruime ervaring om u te helpen de juiste artikelen te kiezen, de meest comfortabele tuigen voor uw hond of ideale functionele winterjas alles voor moderne katten en honden. Het leukste katten speelgoed, moderne krabpalen, hippe kattenbakken, stijlvolle ligplaatsen en voerbakken.
Alsook orthopedische kussens voor honden, ergonomische tuigen en stijlvolle hondenjassen, ook voor powerdogs en windhonden.
De collectie vindt u in de PurrFect winkel in de Lange Klarenstraat 25 Antwerpen (zijstraat Meir), alsook online: www.PurrFectDesign.be
Ma gesloten,  Di 11u-18u, Wo 11u-18u, Do gesloten, Vr 11u-18u, Za 11u-18u, 1ste Zo 13-17u
Laat u maar eens volledig gaan zonder beperkingen!
message