Home / Rudiam

Rudiam

Rudiam

Rudiam , handgemaakte juwelen sinds 1978
Rudiam is een echte Antwerpse juwelenzaak waar vakmanschap, kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering de missie zijn.
De familie Rombout heeft diamant- en juwelenbewerking dan ook in het bloed.
Langgeleden begonnen in het slijpen , opende vader Rudy Rombout in 1978 de vestiging in de Appelmanstraat.
Zoon Mike trad fier in zijn voetsporen, samen met zijn echtgenote Isabel Casals Cabo , na zich eerst op te leiden en te volmaken in diamantbewerking en het ontwerp en de vervaardiging van juwelen.
Zijn prachtige ontwerpen vindt u in de etalage maar 90 percent van de juwelen wordt in persoonlijk overleg op maat en smaak van de klant in het eigen atelier door Mike zelf gemaakt .
Mike is bovendien een ervaren en deskundige juwelenfotograaf.
Rudiam maakt ook de tot de verbeelding sprekende “Rose d’Anvers” collectie.
In het kader van de relance “ hand in hand “ ontwierp Mike ook een pinnetje “Rose Angel” dat mensen kunnen opspelden om hun solidariteit met de Antwerpse ondernemers te betonen.
Niet voor niets dus dat deze Antwerpse vakman bekroond werd met het label “Antwerps most Brilliant”, laureaat van de arbeid en de campagne “in Antwerp we speak diamond” mee uitdraagt.
Met zijn vakmanschap , betrouwbaarheid , kwaliteit en persoonlijke benadering staat Rudiam voor alles waar de Antwerpse diamant voor wil staan.
Meer info op www.rudiam.be
message