Home / Silvius Druon

Silvius Druon

Silvius Druon

De naam Silvius Druon is de samenvoeging van de voornamen van twee bekende figuren uit de Antwerpse folklore: Silvius Brabo en Druon Antigoon. Maar S&D zijn eveneens de initialen van de broers Stefan en Dennis Leemans, de tweede generatie in een familiezaak van Belgische diamanthandelaars, die in 1982 gesticht werd.
Stefan is verantwoordelijk voor de meeste creaties en de jongere broer Dennis neemt de opvolging van de gespecialiseerde ambachtslieden op zich: goudsmeden, zetters, polijsters en graveerders.
Het hoogwaardige juwelenmerk Silvius Druon wordt ontworpen en gefabriceerd in Antwerpen, uitsluitend met diamanten die streng geselecteerd worden volgens kleur, zuiverheid en certificatie.
Silvius Druon is de exclusieve partner van het DIVA diamantmuseum in Antwerpen: een belevingscentrum dat vakmanschap uitademt. De Silvius Druon flagship store bevindt zich in het DIVA-museum zelf, op een steenworp van het Silvius Brabo standbeeld, in het stadsdeel waar diamanthandelaars vroeger gevestigd waren. De geschiedenis herhaalt zich!
www.silviusdruon.com
message