Time Art

Time Art atelier, “ waar er persoonlijk en minutieus voor u tijd gemaakt wordt “
Op de Paardenmarkt 45 wandelen we binnen bij het atelier voor de herstellingen van horloges en ( antieke ) klokken van meester-uurwerkmaker Peter de Klerk en Vera Cambron.
Hier kan u zowat alles laten herstellen wat tijd aangeeft, in het bijzonder ook oude klokken en horloges.
Peter en Vera doen alle herstellingen zelf in hun eigen werkplaats met respect voor de authenticiteit van uw klok, horloge, wekker …….
Zo konden we getuigen hoe Vera aan een klant aanraadde om de originele stukken van haar Omega-horloge beter niet te vervangen om de originele waarde te kunnen behouden.
Peter en Vera namen de zaak over van vader Willy Cambron die de zaak in 1967 opstartte.
Wat ons ook onmiddellijk opvalt, is de bijzonder geslaagde architectuur van het interieur waar de tijd geen vat op heeft.
Vader Willy stelde dan ook de jonge Bob Van Reeth, meester-architect en ex – Vlaamse bouwmeester, aan voor het ontwerp dat vandaag nog altijd enorm aanspreekt.
Peter en Vera doen eerst ervaring op met de herstelling voor externen in hun atelier in de Dambruggestraat.
In 1996 nemen ze de zaak over en concentreren zich vooral op de herstellingen van “ alles wat met tijd te maken heeft” met als specialiteit het herstellen van oude klokken en horloges.
Een beroep en persoonlijk aanbod dat trouwens vrij zeldzaam wordt.
Een extra service wordt u aangeboden aan huis, waarbij uw klok met alle precisie wordt teruggezet op uw gewaardeerde plek om altijd het juiste uur te raadplegen.
Bent u dus op zoek naar een atelier voor de herstelling of renovatie van uw (antieke) klok, horloge, wekker ……met een gedetailleerde, persoonlijke aanpak, dan is het aangewezen adres “Time Art” op de Paardenmarkt 45 !
e-mail : time-art@skynet.be
www.facebook.com
message