Home / Yac Thai

Yac Thai

Yac Thai

Welkom bij Yac Thai.
Een klein familierestaurant met veel liefde voor de Thaise cultuur en de Thaise keuken.
Wij blijven trouw aan de originele Thaise keuken en trachten zo onze klanten even te laten wegdromen naar hun favoriete vakantiebestemming door een bezoek aan onze zaak.
Bij het kiezen van de naam kwamen wij op YAK, wat met een ‘k’ het Thaise woord is voor reus. De reus die de tempel beschermt. Het viel ons toen op dat dit overeenkwam met onze namen. Mijn dochter Yoica, mijn partner Aeky en ikzelf Chris. Zo is de naam dan veranderd van YAK naar YAC.
Wij trachten onze klanten een huiselijk en aangenaam gevoel te geven gekoppeld aan een vriendelijke service en heerlijke gerechten. Bij ons is er altijd tijd voor een praatje en wat te mijmeren over het zalige Thailand. Onze zaak is “fusion” ingericht. Modern interieur met klassieke Thaise attributen.
De bar en restaurant worden door mezelf en mijn dochter beheert en Aeky zorgt voor het keukengedeelte. Ondertussen ben ik mij ook gaan verdiepen in de Thaise keuken en spring ik in als souschef wanneer dit nodig is.
Buiten het ter plaatse eten, kan u bij ons ook uithalen of thuis laten leveren door verschillende leveringsdiensten. Take out kan besteld worden via het vaste nummer 03/7740309 of het mobiele nummer 0470/014343. Verder zijn wij bereikbaar via mail : chris@yac-thai.be en kan u ook online bestellen via onze shop : https://yac-thai.be/shop/
Wij zijn gevestigd in de Lange Lobroekstraat 71, vlakbij het Sportpaleis en de Lotto Arena.
U kan dus ook bij ons terecht voor u naar uw concert en evenement gaat. Wij hebben ruime parkeerplaatsen ter beschikking.
Ons menu kan u bekijken op www.yac-thai.be
Sawadee Khrap
message